Poznáte nejen nebezpečné hity léta?

Poznáte nejen nebezpečné hity léta?
1) Novou hru, kterou už pár z vás hrálo, jsme sestavili z distribučních titulů letošního června, července a srpna. Dunkerk mezi ně rozhodně patří. 107 minut čistého napětí a nebezpečí. Zkuste se dostat do první stovky!
Poznáte napjatě očekávané filmy léta?
Obrázek článku
2)  Očekávané sci-fi Luca Bessona je už v kinech. Jedná se o milník minimálně v rámci evropského kontinentu? Valerian a město tisíce planet (2017) je natočený podle komiksové předlohy je strhující podívanou s nejvyšším rozpočtem vůbec. Kolik komiksových filmů poznáte?
Poznáte filmy natočené podle komiksu?
Obrázek článku
3)  Black Panther bude pro řadu diváků velkou neznámou, ale Marvel si určitě pojistí, aby byl zájem zaručen. Premiéra bude v listopadu 2017. Kolik toho o hrdinech Marvelu víte?       
         Marvel: poznáte, kdo je na fotce?
Obrázek článku
4) Auta 3 jsou v pořadí osmnáctým snímkem, na jehož vzniku se podílelo studio Pixar. Když k tomu připočteme třicítku krátkých filmů, vyjde nám, že animátoři s kultovní lampičkou ve znaku za svou tvorbu získali hned 24 sošek Oscara. Jak silní jste na poli animovaného filmu? 
Znáte pixarovské animáky?
Obrázek článku
5) V každém názvu filmu je jméno nebo příjmení hrdiny (hrdinů) filmu. Jsou tam převážně zahraniční kousky, ale občas i české. Mezi ty nejtěžší otázky patří filmy o Donniem a Harrym. A tahle obtížnější hra vás už dlouho baví! Vyžaduje znalosti bez možnosti A,B,C,D! Píšete rovnou odpověď do řádku! Za úspěch považujeme umístění mezi prvních 500 soutěžících! Máte na to?

20 populárních filmových postav, podle kterých se jmenují i filmy
Obrázek článku
A pokud to zvládnete, pak zkuste nejoblíbenější hry celkově. Kde? ZDE.