Vystřídá v Bílém domě Donalda Trumpa oblíbený Dwayne Johnson?

Vystřídá v Bílém domě Donalda Trumpa oblíbený Dwayne Johnson?
Dwayne Johnson jako kandidát na prezidenta v komediálním skeči pro Spike TV | YouTube
Není se čemu divit. Pokud tomu někdo rozumí, tak zrovna asi my Češi. I my jsme občas tak zoufalí, že bychom na Hradě raději viděli i Jaromíra Jágra. Nelze se tedy divit tomu, že by si řada Američanů přála mít za prezidenta Dwaynea Johnsona. Proč právě jeho? Inu má to svá opodstatnění.
Johnson na sobě neustále pracuje. Když před více jak deseti lety opustil svět wrestlingu a zamířil do Hollywood, brali všichni jeho snahu za velmi vtipnou. Ale podívejte se na něj nyní. Dwayne Johnson je v současné době nejlépe placeným hercem Hollywoodu. Zvládá akci, zpěv a umí si ze sebe udělat i legraci. Dokázal tedy, že si umí jít za svým snem a že je úspěšný. Podle některých lidí jsou to dobré předpoklady pro nového amerického prezidenta, který se bude ve Státech volit v roce 2020.
Navíc sám Johnson podle všeho není úplně proti. O své možné kandidatuře pro rok 2020 otevřeně mluvit již před pár lety a nyní si přisadil v rozhovoru pro Indie Wire. "Nevylučuji to, nevylučuji tu myšlenku, že bych mohl nějak více svět ovlivnit... mám mnoho přátel, kteří jsou politici, bývalí prezidenti, senátoři, bývalí senátoři. Hrozně mi lichotí, kolik lidí si myslí, že bych měl kandidovat na prezidenta, že bych byl solidní prezident, nebo se v tom minimálně časem naučil chodit. Chovám k té pozici ohromnou úctu."
Rok 2020 je za rohem, tak jsme zvědaví, jestli do toho Rock vážně půjde.
Dwayne Johnson
Karen Gillan, Dwayne Johnson, Jack Black