Mark Ruffalo vysvětluje, proč se v nejbližší době nedočkáme další sólovky Hulka

Mark Ruffalo vysvětluje, proč se v nejbližší době nedočkáme další sólovky Hulka
Neuvěřitelný Hulk | Columbia TriStar
Ani "Marvel verze" ale příliš neuspěla a i když jde o oficiální část první fáze MCU, mezi ostatní filmy tak úplně nepatří. Práva na Hulka totiž spadají pod Universal a právě tohle studio může podle Marka Ruffala za to, že se (minimálně) v nejbližší době žádné další sólovky Hulka nedočkáme.
Neuhodnete, jak mohl vypadat Hulk v Thor: Ragnarok
Filmy7. 1. 2018
Neuhodnete, jak mohl vypadat Hulk v Thor: Ragnarok
"Další sólovky Hulka se nikdy nedočkáme proto, že studio Universal drží na sólovky Hulka práva a z nějakého důvodu nejsou schopni spolupracovat s Marvelem. A nechtějí vydělat peníze," uvedl k celé situace Rufallo.
Věc se má tedy tak, že Marvel může postavu libovolně využívat v týmovkách nebo filmech ostatních hrdinů, ale nesmí jít o přímou adaptaci některého z jeho příběhu, kde by náš oblíbený zeleňák s nevyzpytatelným temperamentem dominoval. Což vysvětluje, proč Thor: Ragnarok svou zápletkou částečně vykrádá příběhy Planety Hulk - jde o oblíbené komiksové dílo, ale film nazvaný Planeta Hulk by Marvel musel natočit za asistence Universalu.
Přesto to možná Ruffalo vidí jen zbytečně černě a nakonec na nějakou dohodu dojde. Ostatně se Spider-Manem to také dlouho nevypadalo a nakonec našla studia Sony a Marvel společnou řeč. Třeba se to povede i u Hulka, který by si v Ruffalově podání jednoznačně sólovku zasloužil.
Hulk
Edward Norton