Sebevražedný oddíl 2: Studio vybralo režiséra zabijáckého hitu Zúčtování

Sebevražedný oddíl 2: Studio vybralo režiséra zabijáckého hitu Zúčtování
Kolem Sebevražedného oddílu 2 kroužilo několik silných tvůrců. Nejčastěji byl zmiňován režisér jedničky David Ayer nebo Mel Gibson. Dva měsíce zpátky to vypadalo, že film natočí Jaume Collet-Serra, který se v Hollywoodu etabloval thrillery s Liamem Neesonem v hlavní roli (Neznámý, NON-STOP, Noční běžec) a loni zaválel Mělčinami. I on ale nakonec dvojku režírovat nebude. Místo něho na palubu sebevražedných maniaků oficiálně naskakuje Gavin O'Connor, který dostal za úkol pokračování nejen natočit, ale napíše k němu i scénář. O'Connor není vůbec marná volba. Na kontě má zabijácký hit Zúčtování s Benem Affleckem, kde se již pracuje na dvojce, a také fantasticky hodnocené sportovní drama Warrior s Tomem Hardym.
Pokud jde o herce, můžeme počítat s návratem Willa Smithe v roli Deadshota a Margot Robbie jako Harley Quinn. Spekuluje se, že by si své role mohli zopakovat i Jared Leto (Joker) a Joel Kinnaman (Rick Flag).
Natáčet se má začít v polovině příštího roku, takže má O'Connor na psaní dost času. Do kin by se měl Sebevražedný oddíl 2 podívat v roce 2019.