Dwayne "Rock" Johnson zachraňuje svět a zmutovaného gorilího přítele v novém traileru

Dwayne "Rock" Johnson zachraňuje svět a zmutovaného gorilího přítele v novém traileru
Rampage: Ničitelé
Jeden z hlavních představitelů megapopulární a komerčně úspěšné série Rychle a zběsile sice loni zaznamenal i méně šťastná angažmá - slabá Pobřežní hlídka (2017), jíž měl "Rock" táhnout, za peníze ze vstupenek tak akorát uhradila náklady - ale z pokračování Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) se vyklubal jeden z největších hitů Johnsonovy kariéry. Letos se herec představí v adaptaci osmdesátkové videohry Rampage: Ničitelé (2018), kde přerostlá opice a další zmutované zvířectvo likvidují velkoměsto!
dwayne-johnson-si-zahraje-v-akcnim-filmu-inspirovanem-arkadovou-hrou-rampage
Legendární arkádová hra Rampage z osmdesátých let.
Zdá se, že scenáristům zoufale docházejí nápady, protože přijít po nepovedených Pixelech (2015) s dalším filmem, který odkazuje na legendární arkádové automaty, vypadá jako sebevražda. Nebo ne? Johnson to ve svých velmi populárních facebookových příspěvcích zpochybnil.
"Na filmu s námi pracují největší trikoví mistři, kteří se podíleli se také na Cameronově Avatarovi (2009)," pochvaloval si Johnson. A vy se můžete podívat na nový trailer k filmu, který nezapře spřízněnost s předchozí "Rockovou" rolí v katastrofickém snímku San Andreas (2015).

Rampage: Ničitelé: Trailer #2

Herec se ve filmu ujal role primatologa Davise Okoye, který se přátelí s nebývale inteligentní gorilou jménem George. Ta se spolu s dalšími zvířaty stane obětí genetického pokusu, při němž zmutuje, zdivočí a stane se nebývale agresivní. Zvířata táhnou Amerikou a ničí, co se jim dostane do cesty. Okoyeho úkolem je odvrátit zkázu světa a navrátit svému zvířecímu příteli původní vlídnou povahu.
dwayne-johnson-si-zahraje-v-akcnim-filmu-inspirovanem-arkadovou-hrou-rampage-2
Dwayne Johnson a "jeho" gorila jménem George (Jason Liles) během natáčení snímku Rampage.
Gorilu George ve filmu hraje moc-upový herec Jason Liles, který v rámci přípravy na roli několik měsíců studoval život a chování goril.
"Se vší úžasnou technologií, díky níž natáčíme, se divák může těšit hlavně na pořádnou zábavu," slibuje Johnson. "Protože když můj nejlepší přítel George není šťastný, nejsem ani já. A když nejsem šťastný já, dáme si zloduchy k obědu."
Rampage: Ničitelé vstoupí do českých kin ve čtvrtek 19. dubna 2018.
Dwayne Johnson, Naomie Harris
Rampage: Ničitelé