Spider-Manovi je 55 let! SOUTĚŽTE o tématické ceny k novince Homecoming

Spider-Manovi je 55 let! SOUTĚŽTE o tématické ceny k novince Homecoming
Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Homecoming
Tento čtvrtek zamířil do českých kin snímek Spider-Man: Homecoming (2017), který pavoučího muže navrací do náruče teenagerů a marvelovského universa. Filmový reboot slibuje zábavu po vzoru Deadpoola (2016). A divák ji dostane.
Homecoming se těší nebývale kladnému přijetí jak zahraničních (93 procent!), tak tuzemských (73 procent) recenzentů. Snímek srší nejenom akcí a digitálními efekty, ale - co se cení především - nadhledem a humorem. Jedná se prostě o ideální letní film.
Ve spolupráci s distribuční společností Falcon, která novinku Spider-Man: Homecoming do českých kin uvádí, jsme si pro vás připravili soutěž o pět balíčků tématických cen. Co je obsahem? Sluneční brýle, figurka Spider-Mana, samolepky, peněženka a 2 lístky do celorepublikové sítě multikin CineStar. Obrázky cen si můžete prohlédnout v galerii článku.

Trailer k filmu Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming
Co musíte udělat pro to, abyste mohli jeden z pěti balíčků tématických cen vysoutěžit? Vkládejte na naši facebookovou stránku originální malůvky nebo vámi pořízené fotografie s tématikou Spider-Mana. Podmínkou je připsat k obrázku následující hashtagy: #kinoboxcz #soutezhomecoming. Pětice příspěvků s nejvíce "lajky" obdrží jednu z cen. Soutěž uzavřeme v pondělí 17. července ve 12:00.
spider-man-homecoming-vyhlasuje-soutez-o-paradni-tematicke-ceny-1
...figurka Spider-Mana...