Natáčení Deadpoola 2 zahájeno a na světě je už i první obrázek!

Natáčení Deadpoola 2 zahájeno a na světě je už i první obrázek!
„První den natáčení, sluníčko svítí,“ napsal Reynolds k fotografii. „Je super být zpět. Tenhle pes může začít stopovat.“
nataceni-deadpoola-2-zahajeno-a-na-svete-je-uz-i-prvni-obrazek
Kromě zmíněné fotografie jsme se dozvěděli i informaci, že se možná dočkají vrátí dvě postavky z jedničky – Weasel a taxikář Dopinder. Informaci prozradil herec T. J. Miller: „Dopinder a Weasel mají úžasný vtipný příběh. Netuším, jestli se ve snímku nakonec objeví, ale byla to sranda. Svět Deadpoola se začíná stavět a spolu s tím se diváci dočkají řady dalších věcí...“
Díky časopisu JustJared je k dispozici navíc i série fotek z natáčení, kde Deadpool ničí dětskou narozeninovou oslavu. :-) Uvedené fotky si můžete prohlédnout zde.
Režíruje David Leitch podle scénáře od Rhetta Reese a Paula Wernicka. Produkují Ryan Reynold, Simon Kinberg a Lauren Shuler Donner.
Vedle Ryana Reynoldse se v dalších rolích představí nováčci Zazie Beetz jako Domino, Josh Brolin jako Cable a záporákem bude Jack Kesy, který by se měl podle nepotvrzených zpráv ujmout role irského mutanta Blacka Toma Cassidyho. Kromě nich se ve snímku objeví i Shioli Kutsuna, Leslie Uggams (jako Blind Al), Morena Baccarin jako Vanessa, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead a Stefan Kapicic jako Colossus.
Premiéra Deadpoola 2 je zatím stanovena na 1. červen 2018.