Infinity War shlukuje staré i nové známé a je při tom sranda. První fotky z placu jsou tu!

Infinity War shlukuje staré i nové známé a je při tom sranda. První fotky z placu jsou tu!
Díky Associated Press máme nyní k dispozici několik nových fotek z natáčení. To právě probíhá v ulicích New Yorku, kde se společně procházejí Doctor Strange, Wong, Bruce Banner a Tony Stark. No a když už je dotočeno, zajdou si kluci samozřejmě na nějaký dobrý dlabanec, ostatně je to tak již zvykem od prvních Avengers. ;)
infinity-war-shlukuje-stare-i-nove-zname-a-je-pri-tom-sranda-prvni-fotky-z-placu-jsou-tu-1
Kromě čtveřice Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. a Benedict Wong jsou potvrzenými hvězdami i Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Sean Gunn, Tom Holland, Paul Rudd a Josh Brolin.
infinity-war-shlukuje-stare-i-nove-zname-a-je-pri-tom-sranda-prvni-fotky-z-placu-jsou-tu
Avengers a Strážci Galaxie se v novém snímku budou muset spojit a čelit té největší hrozbě všech dob – Thanosovi a jeho stoupencům. Což je něco, co je pro komiksové fanoušky neuvěřitelnou lahůdkou. Ostatně sama Johansson minulý týden prozradila, že se diváci mohou těšit na scénu, ve které se objeví 32 různých postav z marvelovského universa najednou! Navíc se proslýchá, že by se ve snímcích měla objevit i postava Captain Marvel v podání Brie Larson, která na svou premiéru na filmovém plátně zatím ještě čeká...
Kompletní galerii AP si můžete prohlédnout zde.
Premiéra Avengers: Infinity War je stanovena na 4. května 2018 a čtvrtý zatím nepojmenovaný díl Avengers vstoupí do kin 3. května 2019.