Je tu festival a SOUTĚŽ pro fanoušky Christophera Nolana

Je tu festival a SOUTĚŽ pro fanoušky Christophera Nolana
Přehlídka Bio Oka nabídne autorových sedm filmů, které se hodí jako rekapitulace před netrpělivě očekávaným válečným velkofilmem Dunkerk.
Temný rytíř
| copyright © 2008 Warner Bros.
"Scenárista a režisér Christopher Nolan si už od startu své kariéry na konci devadesátých let udržuje status tvůrce, který se těší výjimečného přijetí, a to jak u diváků, tak u filmové kritiky. V Biu Oko nabídneme průřez jeho bohatou filmografií počínaje temnými thrillery, jenž ho dostaly do širšího povědomí, až po epické vesmírné dobrodružství Interstellar směle konkurující dílům jako 2001: Vesmírná odysea," říká ředitel Bia Oko David Beránek. "První přehlídku tohoto tvůrce u nás bereme jako zásadní rekapitulaci jeho tvorby před uvedením nového snímku Dunkerk do tuzemských kin."
Od čtvrtka 6. do středy 12. července budou moci diváci v pražském Biu Oko zhlédnout výjimečně odvyprávěný thriller Memento, magický Dokonalý trik (2006), snové sci-fi Počátek (2010), adorovanou trilogii o Temném rytíři (Batman začíná, Temný rytíř, Temný rytíř povstal) a cestu za hranice naší galaxie, času i prostoru Interstellar.

Trilogie o Temném rytíři v rekapitulačním videu

Christopher Nolan, Christian Bale
Ve spolupráci s organizátory akce vyhlašujeme soutěž o 2 vstupenky na Memento (6. 7. ve 20:30) a o 2 vstupenky na první část trilogie o netopýřím muži Batman začíná (10. 7. ve 20:30).
Jak na výhru dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 2 výherce. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 3. července ve 12:00.
Poznejte filmy Christophera Nolana

Christopher Nolan v Bio Oku

čtvrtek 6. července
20:30 Memento
pátek 7. července
20:30 Dokonalý trik
sobota 8. července
20:30 Počátek
neděle 9. července
20:30 Interstellar
pondělí 10. července
20:30 Batman začíná
úterý 11. července
20:30 Temný rytíř
středa 12. července
20:30 Temný rytíř povstal