Příchozí: SOUTĚŽTE o DVD pozoruhodného sci-fi

Příchozí: SOUTĚŽTE o DVD pozoruhodného sci-fi
prichozi-soutezte-o-dvd-s-pozoruhodnym-sci-fi-lonskeho-roku
Anotace k filmu: Příchozí je provokativní sci-fi thriller, který natočil ceněný režisér Denis Villeneuve (Sicario: Nájemný vrah, Zmizení). Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, plukovník Weber (Forest Whitaker) sestavuje elitní vyšetřovací tým, jehož členy jsou i jazykovědkyně Louise Banks (Amy Adams) a fyzik Ian Donnelly (Jeremy Renner). Zatímco svět balancuje na pokraji globální války, Louise společně se svým týmem při hledání odpovědí svádí souboj s časem. Nakonec bude muset přistoupit k činům, které mohou ohrozit nejen její život, ale dost možná osud celého lidstva.
Režisér Denise Villeneuve ani v posledním filmu neslevil ze svého rukopisu. Příchozí jsou jeho vůbec prvním vědecko-fantastickým snímkem, který se sice nemůže rovnat velkorozpočtovým výpravným podívaným, ale zaujme tématem, komorní atmosférou, originální prací s hudbou a zajímavým vyústěním. Mnozí kritici snímek přirovnávají k největším kultům sci-fi žánru, což je obrovská pocta. Uvidíme, jak si Villeneuve poradí s pokračování legendárního Blade Runnera 2049 (2017), který do kin vstoupí začátkem října.
Poznáte vědecko-fantastické filmy?
Máte rádi sci-fi žánr? Chcete vyhrát jedno z pěti DVD s filmem Příchozí? Máte šanci. Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 5 výherců. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 26. června ve 12:00. Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm.

Příchozí: Trailer

Příchozí: trailer | Falcon