Fanouškovský seriál Star Trek: Diplomacy v Premiere Cinemas

Fanouškovský seriál Star Trek: Diplomacy v Premiere Cinemas
Za seriálem stojí skupina fanoušků Star Treku, kteří vlastními silami zajišťují celou produkci. Díky jejich nadšení ve volném čase postupně vznikaly unikátní kulisy hvězdné lodi U.S.S. Masaryk, originální masky, kostýmy a další natáčecí propriety. Před rokem spatřila světlo světa první epizoda.
fanouskovy-serial-star-trek-diplomacy-v-premiere-cinemas
Do dalšího natáčení tvrdě zasáhla nová pravidla majitelů práv Star Treku společností CBS/Parramount pro nelicencovanou tvorbu. Díky nim se tento neziskový a pro radost vzniklý projekt musel přejmenovat a zavázat k ukončení po čtvrtém díle. Komediální počin, nabízející humor ve fiktivním světě 24. století, tak dostal nový rozměr až absurdního dramatu v reálném světě filmu století 21.
Ale neklesejte na mysli. Pokud se rádi zasmějete ve stylu starých britských sitcomů, či prostě jen chcete podpořit amatérskou tvorbu, přijďte se podívat a pokřtěte s tvůrci třetí epizodu. Užijte si večer s vesmírnými diplomaty, pro které NE znamená „ještě uvidíme“ a jejichž pravda je pouze pružnou představou založenou na potřebě.
V současných třech příbězích budete svědky politického převratu a pádu vlády celé planety, řešení mezihvězdné obrany na světě pacifistů, stejně jako zákulisních tahanic okolo stavby nových kosmických lodí.