Trailer: Seriálová Ledová archa nedělá svému předchůdci ostudu

Trailer: Seriálová Ledová archa nedělá svému předchůdci ostudu
Ledová archa (seriál) | TBS
Bývaly časy, kdy jsme na Kinoboxu každý týden ohlašovali nějaký nový filmový restart. Poslední roky naopak přejí televizním rebootům. Tím nejnovějším je dystopická sci-fi Snowpiercer (u nás uváděna jako Ledová archa), která měla premiéru v roce 2013 (a částečně se natáčela i u nás).

Trailer na filmovou verzi:

Ledová archa
Snowpiercer je příběhem nelichotivé budoucnosti, v níž zemi zachvátila druhá doba ledová. Několik tisíc přeživších se ukrývá ve vlaku, který projíždí celý svět. Vlak, jakožto kdysi i sama společnost, nenabízí všem stejné podmínky - na jeho chvostu žije a pracuje "lůza", zatímco předek patří movitějším, kteří si užívají luxusu. V určitou chvíli musí dojít ke vzpouře.
Pilotní film k seriálu Snowpiercer natočil Scott Derrickson (Doctor Strange, Sinister), celá série má deset dílů. Obsazení sází na neznámé tváře. Nejslavnějším "pasažérem" je Jennifer Connelly (Hulk, Requiem za sen) jako cestující první třídy Melanie Cavill, jež se ve vlaku stará o každodenní rozhlas a s nižší vrstvou soucítí. Na opačném konci se potkáme s Laytonem Wellem v podání Daveeda Diggse (Wonder), který bude stát v čele revoluce.

Trailer na seriálovou verzi:

Snowpiercer
První trailer naznačuje, že se autoři seriálové verze - pokud jde o vizuál - hodně inspirovali filmem. Vlastně to skoro vypadá na stejné kulisy. Seriálová Ledová archa zatím nemá přesné datum premiéry, vyjít by měla příští jaro.
Snowpiercer
Snowpiercer