Pokračování hitu Mamma Mia má první trailer a překvapuje zápletkou

Pokračování hitu Mamma Mia má první trailer a překvapuje zápletkou
Mamma Mia: Here We Go Again! | Universal Pictures
Pokračování napsal/režíruje Ol Parker, scenárista hitu Báječný hotel Marigold. Příběh se znovu bude odehrávat na řeckém ostrově Kalokairi a vrací se všechny klíčové postavy z původního filmu. Fanoušci tedy znovu uvidí (mimo jiné) Amandu Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnana a Colina Firtha. Samotné natáčení již mají filmaři za sebou a na "oslavu" studio vypustilo první trailer, kde vidíme řadu starých známých i některé nové tváře.
Mamma Mia: Here We Go Again!
Nováčci mají své opodstatnění - pokračování se bude soustředit nejen na současný život Sophie (Seyfried), ale i na minulost Donny (Streep). Zjistíme tedy, jak celý příběh o třech otcích začal. To zní určitě zajímavě, současně je ale otázkou, kolik minut linie z minulosti zabere (abychom nakonec většinu filmu netrávili s novými, mladými herci a původní sestava nebyl jen do počtu).
Pokud jde o hudební složku, máme očekávat písně kapely Abby, které nebyly v prvním filmu, současně ale několik písniček z jedničky zazní znovu.
Původní snímek založený na stejnojmenné divadelní produkci byl vyloženou trefou do černého. Dvojka nese název Mamma Mia: Here We Go Again! (český zatím známý není) a do našich kin se podívá 19. července 2018.
Colin Firth, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan
pokracovani-hitu-mamma-mia-ma-prvni-trailer-a-prekvapuje-zapletkou