Star Wars: Poslední z Jediů na nové várce fotografií

Star Wars: Poslední z Jediů na nové várce fotografií
Neal Scanlan (sedící), creative supervisor obchodu s různými stvořeními Star Wars a hostů v kasinu Canto Bight.
Ta pro nové letní číslo známého časopisu Vanity Fair nafotila sérii jedinečných portrétů u příležitosti 40. výročí Star Wars. Ano přesně před 40 lety zamířila první Epizoda (označením čtvrtá :-)) do kin celého světa a zrodil se velký fenomém, který již dávno překročil hranice filmografie.
Letos nás čeká premiéra již osmé epizody s podtitulem Poslední z Jediů a všichni se jistě velmi teší na to, až Luke Skywalker vezme do ruky světelný meč a pokusí se po vzoru svého mistra Obi-Wan Kenobiho vycvičit nového rytíře Jedi. Onou vyvolenou je Rey a jejím protivníkem stojícím na Temné straně síly Lukův synovec Kylo Ren. Rey ale nebude na boj sama, po boku jí nebude stát jen Skywalker ale i Síla, Rebelové a věrný Chewbacca.
star-wars-posledni-z-jediu-na-nove-varce-fotografii
Neal Scanlan (sedící), creative supervisor obchodu s různými stvořeními Star Wars a hostů v kasinu Canto Bight.
Letní číslo Vanity Fair vyjde 6. června a ti, kdo si jej koupí, si budou moci vybrat ze 4 sběratelských titulek. Uvnitř časopisu na ně čeká nejen celé portfolio autorky, ale i článek přímo z placu od Davida Kampa a plakát. Několik fotek najdete v galerii článku. Vše by samozřejmě nemohlo být kompletní bez toho, aniž by tvůrci Star Wars vzdali hold Carrie Fisher, která nečekaně zahynula ke konci minulého roku. Nechybí rozhovory s herci, režisérem a prezidentkou Lucasfilm Kathleen Kennedy, která hovořila i tom, jak významnou roli měla postava Leiy v nejnovější trilogii Star Wars hrát.
Spolupráce Annie Liebovitz s Vanity Fair a Star Wars trvá již léta, přesně od roku 1999, kdy tato výjimečná fotografka nafotila exkluzivní snímky z natáčení Skryté hrozby (neboli Epizody I). Od té doby nechyběla ani ona a ani Vanity Fair na place Star Wars. Už jen doplním, že ono označení Poslední z Jediů se prý nevztahuje k postavě Luka Skywalkera... :-)
Star Wars: Poslední z Jediů vstoupí do kin 14. prosince letošního roku.