Všichni chtějí v nové komedii zabít Arnolda Schwarzeneggera

Všichni chtějí v nové komedii zabít Arnolda Schwarzeneggera
Zabit Gunthera
Ve filmu hraje Arnold postavu nejlepšího zabijáka na světě, který se svými schopnostmi nechal tak trochu unést a rád se předvádí. To začne lézt na nervy jeho "kolegům" a ti se dohodnou, že Guntera pošlou předčasně do důchodu. Háček je v tom, že pověst nejlepšího z nejlepších nemá jen pro parádu a kdykoli se ho snaží někdo dostat pod drn, vždy pohoří.
Snímek je režijním debutem komika SNL Tarana Killana, který se léta živí jako herec a nedaří se mu vystoupit ze škatulky "tenhle obličej jsem v nějakém seriálu už viděl". Přesto má na kontě jeden velký úspěch - vzal si Cobie Smulders, kterou všichni dobře známe z Jak jsem poznal vaši matku a Avengers. A Cobie svého manžela podporuje, takže ve filmu hraje.
Snímek vyjde v Česku 21. února na DVD. Pokud tápete, kdy vám unikl v kinech, nestalo se tak. Titul ve většině zemí putoval rovnou na video a u nás tomu není jinak. Žádnou velkou pecku tedy nečekejte, fanoušky Arnolda by ale mohlo potěšit, že si jejich oblíbenec po delší době střihl komediální roli.