Filmové Uncharted za rohem. Byly prosby fanoušků vyslyšeny?

Filmové Uncharted za rohem. Byly prosby fanoušků vyslyšeny?
Uncharted - Live Action Fan Film | Allan Ungar
Fanoušci léta bojují za to, aby roli dostal Nathan Fillion, který je hernímu Nathanovi velmi podobný. Když oficiální kanály nefungují, je třeba jít jinou cestou. Fillion proto před pár týdny vypustil online čtvrthodinový fanouškovský film, kde si Drakea k radosti všech milovníků herní předlohy konečně zahrál. A zaválel přesně tak, jak jsme to celou dobu očekávali.
Pokud jste náhodou zmíněné video minuli, je na čase tuhle chybu napravit:
Uncharted: Live Action Fan Film
Za necelý měsíc má kraťas přes čtyři miliony zhlédnutí, což je rozhodně číslo, které by se nemělo ignorovat. V Sony to přesto zkusí. Studio před nějakou dobou prohlásilo, že se ve filmové adaptaci zaměří na mládí Nathana Drakea a roli si zahraje Tom Holland (nový Spider-Man). Přestože kolem fanfilmu zavládlo velké vzrušení a i autoři předlohy vyjádřili autorům velkou podporu, režisér Shawn Levy (Noc v muzeu) uvedl, že scénář s mladým Nathanem Drakem je hotový a natáčení je na spadnutí. Takže stále bez Filliona...
... co k tomu dodat? Někdy to zkrátka nevyjde. A možná lepší zůstat u jednoho kraťasu, v němž měli autoři volnou ruku, než přidat film, kde by do výsledku mluvilo studio (což se zatím herním adaptacím nikdy nevyplatilo).
Uncharted: Live Action Fan Film
Tom Holland