Recenze: Fízlárna - vítejte v pekle internetové zábavy

Recenze: Fízlárna - vítejte v pekle internetové zábavy
| Stream Seznam.cz
Nový přírůstek Stream.cz je v jedné věci v podstatě fascinující. Tak urputně se snaží být vtipný, až jde přesně proti tomuto cíli a stává se tak tím nejhorším vtipem vůbec.
Když totiž dokoukáte už první díl, zjistíte, že jste se vůbec nebavili, naopak to byla podívaná až nepříjemná. Za pouhých patnáct minut jste byli svědky urážky policistů, moraváků a homosexuálů, viděli jste fekální humor, pubertální scény imitování pohlavního styku, prostě humor na úrovni desetiletých dětí.
Po skončení prvního dílu si prostě budete připadat dost špatně a budete si přát vrátit čas a využít ho nějak efektivněji.

Trailer:

Fízlárna
Ale v tom si řeknete, že nemůžete odsuzovat celý seriál po jednom dílu, další díly budou určitě lepší. A tak si pustíte další díl, pak další a ještě jeden a zjistíte, že se nemění zhola nic. Stále ten stejný laciný humor, stále to povrchní klišé.
Pravděpodobně se tvůrci snaží mířit na diváky svérázných oddechovek jako Kameňák nebo Babovřesky. Diváky, kteří nehledají hluboké dialogy a chtějí si pouze odpočinout a zasmát se. Jenže takové přirovnání je skoro až urážka Zdeňka Trošky. Při sledování takových filmů jste si totiž občas řekli “Jo, tohle bývalo kdysi vtipný, když jsem tenhle vtip slyšel poprvé”, ale humor předváděný interprety Fízlárny nebyl bohužel vtipný ani napoprvé.
Pokud máte sebe a svůj čas rádi, dejte radši přednost jiným komediálním seriálům. Lepších výtvorů je nyní plný internet a nemusíte se ani dívat až do zahraničí.
Hodnocení: 15%
Průměr hodnocení ze všech recenzí najdete ZDE