KINOBOX PREMIÉRY - Pojďte zdarma na Krále Artuše: Legendu o meči. Navýšili jsme kapacitu pražského sálu

KINOBOX PREMIÉRY - Pojďte zdarma na Krále Artuše: Legendu o meči. Navýšili jsme kapacitu pražského sálu
Král Artuš: Legenda o meči
Oficiální text distributora: Uznávaný režisér Guy Ritchie vtiskl svůj dynamický styl výpravnému akčnímu dobrodružnému filmu Král Artuš: Legenda o meči. Film s Charliem Hunnamem v hlavní roli sleduje Artušovu cestu z ulice na trůn a nabízí netradiční podhled na mýtus o legendárním Excaliburu.
Když je v Arthurově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Arthurův strýc Vortigern (Jude Law). Arthur, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, a vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ… bez ohledu na to, zda se mu to líbí či nelíbí.
Jude Law
Očekávaný velkofilm Král Artuš: Legenda o meči uvede do českých kin distribuční společnost Vertical Entertainment CZ. Jestli chcete snímek vidět v jednom ze tří republikových kin zdarma, máte možnost.
KINOBOX PREMIÉRA se uskuteční ve čtvrtek 11. května ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři od 17:40, v Teplicích od 18:00, v Olomouci se začne promítat v 19:00.
Guy Ritchie, Charlie Hunnam, Jude Law
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 11. května v 11:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Filmy Guye Ritchieho
A ještě před očekávanou projekcí si zkuste jednu z našich nových redakčních her. Tak schválně, jak dobře znáte filmy Guye Ritchieho?