Režisér Fehu za vámi vyrazí z Pěstírny do Krutónpolisu

Režisér Fehu za vámi vyrazí z Pěstírny do Krutónpolisu
Andy Fehu
Andy Fehu
Andy Fehu
Již za pár dní bude Andy Fehu odpovídat na vaše všetečné otázky v pražském Krutónpolisu. Diskusní večer s podtitulem "Jak se točí béčko?" se zde uskuteční ve čtvrtek 11. května od 19:30. Filip Kršiak, který v coworkovém prostoru vyzpovídal již řadu osobností tuzemské kinematografie, se zaměří na Fehuovu cestu z videopůjčovny až k režírování pořadů pro sledovanou internetovou televizi.
Pěstírna
Internetová Pěstírna. | Stream Seznam.cz
"Je vůbec amatér ve filmu urážka nebo pochvala? Jak se žije režisérovi béčkových filmů? Co jsou typické znaky Andyho žánrové kinematografie? Jakou roli v tom hraje neumětelství? A co "špatná kamera"? Jak vypadá žánrové herectví a jak funguje žánrová scenáristika?" Tato a další témata budou ve čtvrtek v Krutónpolisu na pořadu dne.
Jestli se chcete na večer skutečně dobře připravit, zajděte do Krutónpolisu i o den dříve. 10. května od 19:30 se zde bude promítat Fehuova Nenasytná Tiffany, které dali tuzemští recenzenti velmi dobrých 73 procent. Pozoruhodný autorský počin byl představen též na festivalu v Karlových Varech.

Nenasytná Tiffany - trailer

Nenasytná Tiffany