Rychle a zběsile: Tvůrci slibují, že se postava Hana dočká spravedlnosti

Rychle a zběsile: Tvůrci slibují, že se postava Hana dočká spravedlnosti
Sung Kang | Universal Pictures
Následující text bude přirozeně obsahovat spoilery.
Rozhádaní herci vedou k tomu, že sérii Rychle a zběsile čekají změny
Filmy7. 10. 2017
Rozhádaní herci vedou k tomu, že sérii Rychle a zběsile čekají změny
Rychle a zběsile překvapil. Deckard Shaw (Jason Statham) se připojil pod tlakem k týmu dobráků a ve finále s mimčem naservíroval jednu z nejzábavnějších scén celé série. Nemluvě o výborné chemii, jakou měl s Hobbsem (Dwayne Johnson). Není se proto čemu divit, že tihle dva nyní vyráží na samostatné dobrodružství ve spin-offu Hobbs a Shaw. Tím ovšem vyvstává pro fanoušky problém. Nezapomínejme, že to byl právě Shaw, kdo zabil v jednom z předchozích dílů Hana (Sung Kang). A to je něco, co nejde jen tak zamést pod koberec.
Ví to i scenárista Chris Morgan, který přislíbil, že se v následujících dílech k situaci filmaři vrátí. "Spravedlnost pro Hana. Dozvíte se o tom mnohem více a nejsem si jistý, čím to, co připravujeme, označit. Ale můžu vám slíbit jedno: definitivně budeme o Hanovi víc mluvit... Vždycky jsem byl obrovský Hanův/Sung Kangův fanoušek. Ale pokud jde o Deckarda, nikdy jsem ho osobně nevnímal jako padoucha. Byl rozhodně proti našemu týmu, ale je chlápek s kódem, co miluje svou rodinu." Chrise pak doplnil Statham následujícími slovy: "Nebylo úplně do detailu vysvětleno vše, co se stalo. Nebudu říkat víc! Ale Chris si rád hraje s fanoušky. Takže toho přijde víc."
budoucnost-rychle-a-zbesile-navrat-hana-a-spin-off-pro-johnsona-se-stathamem
Sung Kang jako Han a Gal Gadot v roli Gisele | Universal Pictures
Zažili jsme v sérii již několik vzkříšení, u Hana to ale spíše v tuhle chvíli vypadá na nějaký flashback, který nám ukáže, že po smrti Gisele možná nebyl úplně dobrák a třeba si nějak svou smrt z rukou Deckarda zasloužil. Nebo byl Deckard také někým vydíraný? V tuhle chvíli můžeme jen spekulovat. Jak už nás ale tvůrci RaZ naučili, stát se může prakticky cokoli.
Jason Statham, Dwayne Johnson
Sung Kang