Rychle a zběsile 8: SOUTĚŽTE o tři DVD kompilace se všemi předchozími díly série

Rychle a zběsile 8: SOUTĚŽTE o tři DVD kompilace se všemi předchozími díly série
soutezte-s-rychle-a-zbesile-8-a-vyhrajte-sadu-dvd-se-vsemi-predchozimi-dily-serie
Tři z vás vyhrají DVD s filmy Rychle a zběsile 1-7.
Od roku 2001, kdy se v kinech objevil první díl Rychle a zběsile, urazili tvůrci a filmová značka cestu až na pomyslný hollywoodský Olymp. První díl vyšel na 38 milionů dolarů, měl naivní příběh, charismatické hrdiny a utržil přes 207 milionů dolarů. Což není ani suma, kterou producenti investovali do aktuální Osmičky. Ta vyšla na 250 mega a prozatím za pár dnů od nasazení utržila přes můl miliardy dolarů. A je s podivem, že se stále formálně ani kreativně nevyčerpala, o čemž svědčí ohlasy zarytých fanoušků i recenzentů. Tvůrci Expendables by se od semknutého týmu kolem Rychle a zběsile mohli učit.
Jste vyznavači série Rychle a zběsile? Chcete si připomenout předchozí díly? Zúčastněte se naší nové redakční hry "Auta v hlavní roli". Na tři z vás čeká sada DVD s Rychle a zběsile 1-7.
Auta v hlavní roli
Soutěž pořádáme ve spolupráci s distribuční společností CinemArt. Jak na výhru můžete dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus nejvíce bodů. Z dvacítky nejúspěšnějších vylosujeme trojici výherců. Uzávěrka soutěže je v pondělí 24. dubna ve 12:00.