Robert Downey Jr. je nový Dr. Dolittle a dostane hvězdné zvířecí parťáky

Robert Downey Jr. je nový Dr. Dolittle a dostane hvězdné zvířecí parťáky
Zvedněte packu a štěkněte, kde vás to bolí | Warner Bros.
Dnešním divákům je nicméně známější verze z roku 1998, v níž doktorský plášť oblékl Eddie Murphy. Snímek slavil úspěch (294 milionů dolarů celosvětově) a o tři roky později se dočkal o něco vlažněji přijatého pokračování. Poté Murphy pověsil plášť na hřebík a následovalo několik zapomenutých sequelů určených přímo na video. A protože v Hollywoodu neradi nechávají úspěšné značky dlouho spát, doktor s hromadou (nejen) čtyřnohých pacientů se vrátí do kin ve filmu The Voyage of Doctor Dolittle.
Dobrou zprávou je, že si hlavní roli zahraje sympaťák Robert Downey Jr., který si v posledních letech blbé projekty nevybírá. Ještě zajímavější je, že film natočí Stephen Gaghan, scenárista/režisér dramat Syriana a Zlato. A protože Downey rád komunikuje s fanoušky, odhalil na svém Twitteru obsazení ostatních rolí. A tím myslíme ty "hlasové" pro zvířecí hrdiny:
Takže - věc se má následovně: Emma Thompson mluví papouška, Craig Robinson je myš, Rami Malek získal gorilu, Carmen Ejogo lvici, Octavia Spencer kachnu, Tom Holland psa, Ralph Fiennes tygra, Marion Cotillard lišku, Kumail Nanjiani pštrose, Frances de la Tour je Ginko-Who-Soar (bůh ví, co to má být), John Cena mluví polárního medvěda Selena Gomez žirafu.
Obvykle remaky důvěru nebudí, nový Dr. Dolittle ale dostal natolik zajímavý tým, že si nějakou tu pozornost zaslouží. Snímek vzniká pod hlavičkou společnosti Universal, americká premiéra je stanovena na 12. dubna 2019.
Eddie Murphy
kdo-bude-novy-dr-dolittle-robert-downey-jr