Kytary jak břitvy a pekelná show. KINOBOX zve na projekci památného koncertu Rammstein: Paris

Kytary jak břitvy a pekelná show. KINOBOX zve na projekci památného koncertu Rammstein: Paris
Rammstein: Paris
Jediný večer budou mít čeští diváci možnost zhlédnout zbrusu nový koncertní film Rammstein: Paris. Snímek zachycuje vystoupení kapely v pařížské aréně Bercy z roku 2012 a podívá se do šesti desítek tuzemských kin. Režie se ujal renomovaný švédský hudebník a tvůrce videoklipů Jonas Åkerlund. Nositel tří cen Grammy a spolupracovník Rolling Stones, U2, Madonny, Paula McCartneyho či Metallicy servíruje unikátní hostinu pro smysly, která se může pochlubit přezdívkou „kandidát na nejlepší koncertní film všech dob.“
„Je to, jako kdybyste chtěli natočit ohňostroj,” říká Åkerlund. „Snažíte se zprostředkovat energii, která na místě vládne a využít jakýchkoli triků, aby zážitek následně zapůsobil na diváky stejně jako na návštěvníky koncertu. Natáčeli jsme dva večery v Bercy Aréně v Paříži a měli 30 kamer, což umožnilo filmovat z 60 různých úhlů. To dá dohromady velkou spoustu materiálu. Show trvá dvě hodiny a dvacet minut a já ji stříhal se stejnou precizností, jako bych stříhal 3 minutový hudební klip. Trvalo nám rok, než jsme se tím materiálem prokousali,” dodává Åkerlund.
Rammstein: Paris
Rammstein: Paris
Kapela Rammstein, dodnes původní sestava šesti rodáků z východního Německa, hraje od roku 1994. Během několika málo let se stala jedním z nejvýraznějších jmen světové hudební scény. Prodeje jejich alb a DVD stoupají do milionových čísel a jejich turné se vyprodávají v rekordních časech – v rámci letošního turné odehrají v květnu v pražském Edenu dva koncerty a oba jsou již několik týdnů beznadějně vyprodané. Fanouškům, kterým se nepodařilo ukořistit lístek, se tak nyní naskýtá příležitost vidět legendární kapelu na velkém plátně.
Snímek Rammstein: Paris přináší do českých kin distribuční společnost Aerofilms v rámci svého alternativního obsahu Víc než film. KINOBOX projekce budou probíhat ve čtvrtek 23. března od 19:00 ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas.
Rammstein: Paris
| Aerofilms
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace na Rammstein: Paris uzavřeme ve středu 22. března v 19:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Ve čtvrtek příjemnou zábavu. A nezapomeňte následně na kartě Rammstein: Paris sdělit vaše zážitky.