Fakjů pane učiteli 3: Kdy se nový díl populární série podívá do kin?

Fakjů pane učiteli 3: Kdy se nový díl populární série podívá do kin?
Není žádným překvapením, že trojka vznikla. Oba natočené díly byly levné (jednička stála 5 milionů dolarů, u dvojky rozpočet uveden není, ale víc jak dvojnásobek to nebude) a extrémně vydělaly. Fakjů pane učiteli nastřádalo 78 milionů dolarů a dvojka dokonce 125. Třetímu dílu tak nestále nic v cestě.
Bylo jen otázkou, zda se studio dohodne s režisérem/scenáristou série Borou Dağtekinem a představitelem hlavní role Elyasem M'Barekem. To se povedlo, první klapka padla letos na jaře a Fakjů pane učiteli 3 do německých kin dorazí již 26. října, tedy za měsíc. A k dispozici je i první oficiální plakát.
fakju-pane-uciteli-3-kdy-se-film-podiva-do-kin
Nováčkem v obsazení Fakjů pane učiteli 3 je Sandra Hüller, která loni zazářila jako dcera Toniho Erdmanna. Příběh neuhne od mustru, znovu se bude bojovat proti německému vzdělávacímu systému, přičemž se vrátíme do školního prostředí, abychom viděli odmaturování třídy. A jedna důležitá informace na závěr - trojka bude současně i posledním dílem série.
České datum premiéry snímek zatím nemá, bezpochyby se ale film do lokálních kin podívá. Na oba předchozí díly se diváci hrnuli ve velkém.
Víte že...
... už stihl vzniknout i mexicko-americký remake No Manches Frida?