Neo-western s Jeffem Bridgesem, který byste měli za každou cenu vidět (SOUTĚŽ)

Neo-western s Jeffem Bridgesem, který byste měli za každou cenu vidět (SOUTĚŽ)
Za každou cenu
Snímek Za každou cenu (Hell or High Water) na sebe upozornil tím nejlepším možným způsobem. Drama ze žhavého Texasu získalo čtyři nominace na letošní Oscary – a to včetně té za nejlepší film loňského roku. O původní scénář se postaral Taylor Sheridan (Sicario: Nájemný vrah), snímek režíroval David MacKenzie (Dokonalý smysl).
Gil Birmingham, Jeff Bridges
Za každou cenu
Film si u recenzentů na webu Rotten Tomatoes vysloužil těžko uvěřitelné hodnocení 98 procent! Slova chvály pějí též tuzemští kritici, naše přispěvatelka a uživatelé Kinoboxu. "Novodobý western, místo koní se používají auťáky, zbraně jsou také převážně novodobé, ale příběhem, celkovým provedením, hereckými výkony s drsnou vizáží, silnými slovy a v neposlední řadě skvélým soundtrackem strčí do kapsy i lecjakou typickou kovbojku," komentuje hrona.

Trailer:

Ben Foster, Chris Pine, David MacKenzie
Neo-western Za každou cenu se do českých kin pohříchu nedostal, ale v rámci VOD platformy jej na území republiky distribuuje společnost Bontonfilm. Chcete se na něj zdarma podívat? Prokažte, že znáte novodobé westerny a získejte v naší nové hře na první pokus co nejvíce bodů. Následně z 20 nejúspěšnějších vylosujeme pětici výherců.
Znáte novodobé westerny?
Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 20. března ve 12:00. Na úspěšné hráče čeká jeden z pěti voucherů na bezplatné přehrání filmu Za každou cenu v rámci služby Banaxi.