Hugh Jackman se loučí se slavným mutantem. SOUTĚŽTE s filmem Logan: Wolverine o parádní cestovní kufr

Hugh Jackman se loučí se slavným mutantem. SOUTĚŽTE s filmem Logan: Wolverine o parádní cestovní kufr
Na jednoho soutěžícího čeká tahle parádní cena.
Logan: Wolverine uzavře jednu slavnou kapitolu. Kromě Hugha Jackmana (Logan/Wolverine) se rozloučí i Patrick Stewart (profesor X), který do série nasedl spolu s prvním, průkopnickým filmem X-Men (2000). Ústředním tématem Logana bude jeho vztah s mladou superhrdinkou Laurou/X-23 (Dafne Keen). Ta zřejmě v budoucnu převezme od Wolverina pomyslnou pochodeň a vydá se vstříc divákům spolu s mladými mutanty.

Upoutávka:

Logan: Wolverine
Režisér Mangold se nechal slyšet, že závěrečný díl trilogie o Wolverinovi se ponese v duchu westernu/road movie, bude lidštější a oldschoolovější než počítačovými efekty prošpikovaní X-Meni.
Ve spolupráci s distribuční společností CinemArt CZ vám přinášíme soutěž o exkluzivní cenu, po které jistě touží každý fanoušek komiksových mutantů - cestovní kufr s logem X-Men: Apokalypsa (2016). Chcete se pokusit jej získat?
Filmy Hugha Jackmana
Zúčastněte se naší nové redakční hry. Prokažte, že znáte filmové role herce Hugha Jackaman, a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Následně z 20 nejúspěšnějších vylosujeme držitele exkluzivní ceny. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 8. března ve 12:00.
hugh-jackman-se-louci-se-slavnym-mutantem-soutezte-s-filmem-logan-wolverine-o-paradni-cestovni-kufr
Na jednoho soutěžícího čeká tahle parádní cena.