Po mnoha hereckých hvězdách míří do režisérského křesla i Joker Jared Leto

Po mnoha hereckých hvězdách míří do režisérského křesla i Joker Jared Leto
Jared Leto
Přípravy, které tento projekt doprovází, trvají už téměř dvacet let. Tehdy si studio Paramout Ellroye najalo, aby pro ně napsal originální scénář. Od té doby se dočkal jednoho přepisu z pera Davida Matthewse. Kromě režie bude Jared Leto snímek i produkovat - spolu s Dickem Wolfem a Tonym Ganzem. Výkonnou producentkou bude Emma Ludbrook.
Hlavními hrdiny příběhu jsou dva policejní důstojnící pracující v politikou ovládaném Los Angeles roku 1974. Oba muži spojí své síly ve snaze získat zpět unesenou dědičku Patty Hearstovou a zároveň vyšetřovat brutální vraždu kolegy. Postupně odhalí ohromnou síť korupce a zločinu, ale i násilné a temné spiknutí.
Jared Leto
Jared Leto
Uvidíme, jak to s projektem půjde dál. Hádám ale, že letos se nijak zvlášť nepohne, neboť Leto má plné ruce práce s natáčením Blade Runnera 2049 a pak jej čeká životopisný snímek o Andym Warholovi.
Nechme se tedy překvapit, co si pro nás tvůrčí tým připraví a zda se sám režisér ujme i jedné z hlavních rolí. Každopádně se Letovi hezky rozrůstá pole působnosti. Jestli se vše zrealizuje, bude si moci Jared do životopisu připsat kromě profese herec, zpěvák, hudeník a producent i režisér.