Noc reklamožroutů 2017: 300 spotů z 50 zemí na pětihodinovém maratonu v Praze a Brně

Noc reklamožroutů 2017: 300 spotů z 50 zemí na pětihodinovém maratonu v Praze a Brně
Největší světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ proběhne v pražském kině Lucerna v pátek 24. února 2017 od 19.00 hodin. Následovat ji bude v sobotu 4. března 2017 stejná akce v brněnském klubu Fléda. Vstupenky na obě show jsou k dispozici v předprodejích Ticketpro, Ticketportal a SMS ticket.
Reklamožrouti i letos servírují reklamy chytré, inteligentní, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty. Diváci si mohou znovu vychutnat přehlídku toho nejlepšího, co svět reklamy za poslední rok vytvořil. Reklamožrouty čeká také bohatý doprovodný program. Ve hře budou konzole PlayStation, kultovní fotoaparáty Instax Mini od společnosti Fujifilm a mnoho dalšího.
PlayStation Noc Reklamožroutů je pásmo více než tří set reklam, které je rozmanité nejen tematicky, ale také tím, kde videa vznikla. "Dramaturgové přehlídky si dávají záležet na tom, aby se do výběru dostaly zábavné kousky i vážnější snímky. Zajímavé jsou také rozdíly mezi velkorozpočtovými reklamami a videi, u kterých dokázali tvůrci vytěžit hodně efektu z malého rozpočtu," vysvětluje pořadatel přehlídky David Horáček.
Letošní PlayStation Noc Reklamožroutů ukazuje, jak do propagace přirozeně vstupují i prvky typické pro kulturu určité země. Nejlepším příkladem je třeba pákistánská reklama na čaj, která je natočena v bollywoodské stylu. Značka Nokia zase vtipně využívá aktuální trend selfie fotografií, Mercedes Benz zase natočil sexy reklamu o vztahu aut. Pětihodinové pásmo reklam bude rozděleno do čtyř bloků se třemi přestávkami.
A na samotný závěr uvádíme jednu víc než 20 let starou letákovou reklamu ze slovenských luhů a hájů. To byly časy!
noc-reklamozroutu-2017-300-spotu-z-50-zemi-na-petihodinovem-maratonu-v-praze-a-brne-2