Locika se vrací. Nejdříve v novém televizním filmu a pak v seriálu!

Locika se vrací. Nejdříve v novém televizním filmu a pak v seriálu!
Inu, nikdy neříkej nikdy, zvláště pokud jde o filmy a seriály. Do dalšího celovečeráku se Disney asi skutečně nepustí, to mu ale nebrání v tom, aby oživil Lociku a její kamarády ve zcela jiné podobě pro televizní obrazovky.
locika-se-vraci-nejdrive-v-novem-televiznim-filmu-a-pak-v-serialu-1
Locika se dočká klasické 2D animace a kromě ní se vrátí i Evžen, Pascal, Maximus a dokonce i kouzelné zlaté vlasy. Ano, ano, vlasy. Uveďme to tedy na pravou míru. Nacházíme se v době mezi filmem Na vlásku a kraťasem Na vlásku šťastně až navěky. Evžen a Locika spolu žijí na zámku s Locičinými rodiči a nic jim nechybí, připravují se na společný život a užívají si se svými přáteli. Jednoho dne se ale Locika vydá na projížďku na koni, zamíří na tajemné místo a šup! Kouzelné vlasy jsou zpět. Nutno uznat, že Locika ani Evžen z toho nejsou nadšeni. Nezbývá než přijít na to, kde se vzaly a proč tentokrát nejdou ustřihnout...
Locika: Dobrodružství na vlásku | Disney
Vše odstartuje televizním filmem Tangled Before Ever After, jehož premiéra proběhne na stanici Disney Channel letos v březnu. A po něm bude následovat seriál.
Kromě výše zmíněných postav se můžeme těšit i na oblíbené hrdlořezy z hospody U zmuchlaného káčátka, královnu Ariannu, krále Frederica nebo novou Locičinu přítelkyni a komornou Cassandru.
A samozřejmě se bude i zpívat. Autorem písní jsou Alan Menken a Glenn Slater. K dispozici je už i první trailer k zmíněnému televiznímu filmu.