Vražda v Orient Expresu v režii Kennetha Branagha má své podezřelé

Vražda v Orient Expresu v režii Kennetha Branagha má své podezřelé
Role Hercula Poirota se ujme sám režisér Kenneth Branagh, pana Hardmana si zahraje Willem Dafoe, Johnny Depp ztvární Ratchetta, Michelle Pfeiffer paní Hubbardovou, Daisy Ridley Mary Debenhamovou, Judi Dench princeznu Dragomiroffovou, roli hraběnky Andrenyiové získala Lucy Boynton, Michael Peňa ztvární pana Marqueze (tato postava se v knize nevyskytuje), Josh Gad Hectora McQueena, Lesliemu Odomovi Jr. připadla role doktora Arbuthnota, Tom Bateman hraje pana Bouce, Derek Jacobi pana Mastermana, Marwan Kenzari Pierrea Michela, Sergei Polunin hraběte Andrenyiho, Olivia Colman Hildegardu Schmidtovou a Penelope Cruz zatím nepojmenovanou postavu.
Román Agathy Christie Vražda v Orient expresu vyšel v roce 1934 a je považován za jeden z nejdůmyslnějších románů všech dob. Hlavní postavou příběhu je belgický detektiv Hercule Poirot, který řeší případ vraždy během své cesty na palubě nejslavnějěího vlaku a podezřelých je mnoho...
Produkují Ridley Scott, Simon Kinberg, Mark Gordon a již několikrát zmíněný Branagh. Autorem scénáře je Michael Green (Logan, Vetřelec: Covenant).