Black Water: Trailer na Smrtonosnou past v ponorce s Van Dammem a Lundgrenem

Black Water: Trailer na Smrtonosnou past v ponorce s Van Dammem a Lundgrenem
Black Water | Taylor & Dodge
Poprvé se spolu před kamerou sešli v roce 1992 při natáčení klasiky Univerzální voják, naposledy v akční týmovce Expendables 2 (2012). A pokaždé stáli proti sobě. V novince Black Water konečně spojí síly.
Doba akčních osmdesátek sice odezněla a my, co na téhle vlně stále ujíždíme, už platíme za dinosaury, ale naštěstí se ukázalo, že je nás pořád hodně. Dost na to, aby tuhle kupní sílu brala studia vážně a snažila se z ní něco vytřískat. Jednoduchá béčka tak dostávají v posledních letech větší péči a staří bardi, kteří kdysi platili za akční bohy, mají šanci ještě na nějaké to důstojné rozloučení se sebou samým (a ideálně v týmech, protože víc proužků=víc Adidas). Black Water nemůže víc útočit na první signální. V hlavních rolích ponorka, akce a bývalí univerzální vojáci. Co chtít víc?
Temné hlubiny
Scénář napsal Chad Law, který se s Van Dammem již jednou sešel a to u Šesti výstřelů, což je docela fajn vykrádačka 96 hodin. Dále je pod scénářem podepsaný debutující Tyler W. Konney. Snímek režíroval Pasha Patriki, který má na svém kontě řadu videobéček, o kterých jste 100% nikdy neslyšeli.
Pokud jde o děj, agent CIA Wheeler (Van Dammův hrdina) je držen neznámo kde v jaderné ponorce s tím, že něco vyzradil. Aby očistil své jméno, musí vzít nohy na ramena, začít střílet padouchy. A protože ve dvou se to lépe táhne, pustí z jedné z dalších cel vězněného Marca v podání Lundgrena.
Black Water míří rovnou do vod domácích kin, což asi nikoho nepřekvapí. První ohlasy nicméně mluví o fajn žánrovce, tak snad si ji fanoušci užijí.
Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme
Jasmine Waltz, Jean-Claude Van Damme