Vetřelec: Covenant doprovodí hra pro virtuální realitu

Vetřelec: Covenant doprovodí hra pro virtuální realitu
Aby si fanoušci Vetřelce přišli opravdu na své, vývojáři ze studia Fox Innovation Lab připravují VR hříčku s tématem filmu. Pokud budeme vycházet z jejich předchozího kousku The Martian VR Experience, moc důvodu k radosti to ale není. Hra, která doprovázela sci-fi Marťan, totiž nabízí málo skutečné herní náplně a dohrát jde za pouhých dvacet minut (což je na titul původně prodávaný za pět set korun zatraceně málo). Ostatně, obrázek o titulu si můžete udělat sami z YouTube videa, v němž je záznam celé hry.
Sami vývojáři slibují děsivý zážitek, v němž každé rozhodnutí může znamenat smrt. K jejich smůle už tu jedna taková hra nedávno byla a hodně se povedla - Alien: Isolation (titul navíc také využívá pohled z očí hlavního hrdiny). Pokud jste Isolation nehráli, rozhodně byste to měli napravit.
Třeba se ale u Foxů poučili a nabídnou u VR hry k Vetřelec: Covenant dobrý výsledek. Herní Marťan je dostupný pro HTC Vive, PlayStation VR a Oculus Rift, dá se proto očekávat, že na stejné platformy poputuje i Vetřelec.