Logan má nový plakát a oficiální popis děje

Logan má nový plakát a oficiální popis děje
Začneme novým plakátem, který na Facebook hodil sám Hugh Jackman.
Hugh Jackman
Na to se dá říct jediná věc - stylovka. Celá kampaň Logana je velmi dobře pojatá, nijak přepáleně nebo epicky, spíše má nádech osudovosti. Ale to není překvapení. Již nějakou dobu víme, že samotný film tentokrát nebude mít klasickou komiksovou atmosféru, ale spíše se bude blížit westernům.
A nyní už k oficiálnímu popisu distributora: Wolverine (Jackman) se vrací a opět zachraňuje lidstvo. Jenže nyní je na tom trochu hůř. Jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a elánem také zrovna nehýří. Navíc je vše skoro sám, z X-Menů zbývá jediný a tím je Profesor X (Patrick Stewart), který ale trpí Alzheimerovou chorobou a ztrácí pomalu paměť. Naštěstí je zde jedna dívka, která má překvapivě stejné schopnosti jako Wolverine.
Je dobře, že český distributor v textu zbytečně nespoileruje, současně ale popisem postav potvrzuje výrazně temnější podívanou ze světa X-Menů.
Logan, kterým by se měl Hugh Jackman rozloučit s postavou Wolverinea a tedy i světem X-Menů jako takovým, vstoupí do českých kin 2. března 2017.