Přátelé a kolegové dojemně reagují na nečekaný odchod Carrie Fisher

Přátelé a kolegové dojemně reagují na nečekaný odchod Carrie Fisher
Nečekaná smrt Carrie Fisher hýbe celým světem a internet se plní nejrůznějšími dojemnými vzkazy. Své mají co říct nejen fanoušci, ale samozřejmě i lidé, kteří Fisher osobně znali a pracovali s ní na slavné sérii z předaleké galaxie. Harrison Ford pro časopis People uvedl následující:
"Byla jediná svého druhu... brilantní, jedinečná, zábavná a emočně nebojácná. Žila odvážně... Mé myšlenky směřují k její dceři Billie, matce Debbie, bratrovi Toddovi a jejím mnoha přátelům. Bude nám chybět."
pratele-a-kolegove-dojemne-reaguji-na-necekany-odchod-carrie-fisher
Řada dalších kolegů pak využila ke své vzpomínce a kondolenci Twitter. Jedním z prvních byl herec Billy Dee Williams, který si zahrál Landa Calrissiana v epizodách Impérium vrací úder a Návrat Jedyho.
"Hluboce mě zasáhla zpráva o odchodu Carrie. Byla blízký přítel, kterého jsem velmi respektoval a obdivoval. Síla je dnes temná!"
Anthony Daniels, který hraje C-3PO, svým tweetem dojal mnoho fanoušků.
"Myslel jsem, že jsem dostal pod stromeček vše, co jsem si mohl přát. Nedostal. Navzdory tolika myšlenkám a přáním. Jsem velmi, velmi smutný."
Andy Serkis měl to štěstí s Carrie pracovat na Síla se probouzí, kde hraje nejvyššího vůdce Prvního řádu Snokea (respektive mu byl základem).
"Nejdražší Carrie, je neuvěřitelně smutné loučit se tak brzy s tak krásně upřímnou a jedinečnou lidskou bytostí - uvidíme se v dalším životě."
Herec David Prowse sice není známou tváří Star Wars universa, přesto mu patří jedna z klíčových rolí - je člověkem, který "neviditelně" odehrál Dartha Vadera v původní trilogii. A i on samozřejmě nemohl zůstat beze slov.
"Zjištění, že Carrie zemřela, mě extrémně rozesmutnilo. Nádherně se s ní pracovalo. Upřímnou soustrast přátelům, rodině i všem fanouškům."
A nakonec musí ke slovu přijít i Mark "Luke Skywalker" Hamill. Ve svém tweetu toho řekl úplně nejméně a přesto je v něm řečeno naprosto vše.
"Nemám slov #Zničený"
pratele-a-kolegove-dojemne-reaguji-na-necekany-odchod-carrie-fisher-1
Smutnou zprávu zakončíme s lehkým úsměvem a to díky samotné Carrie Fisher. Ta si před osmi lety sama napsala ve své knize zábavný nekrolog, v němž reagovala na to, že během natáčení Star Wars nesměla nosit pod slavným bílým outfitem spodní prádlo. Proč? George Lucas jí napřed řekl, že se ve světě Star Wars prádlo nenosí. Když chtěla podrobnější vysvětlení, Lucas dodal, že by se ve vesmíru mohla na vlastní podprsence uškrtit (protože lidské tělo se ve vesmíru roztahuje, ale podprsenka by stále zůstala stejná).
Fisher na základě toho ve své knize napsala: "Když nad tím tak přemýšlím, byl by z toho dokonalý nekrolog - takže řekněte mým mladším přátelům, že ať půjdu kamkoli, chci aby bylo známo, že jsem se utopila v měsíčním svitu, uškrcená vlastní podprsenkou."
P.S. Carrie Fisher velmi milovala svého psa Garyho, kterému založila na jeho počest Twitter. Dnes se na něm objevil vzkaz "Budu na tebe stále čekat..."
Kdo má doma psa, ten už musí v tuhle chvíli držet v ruce kapesník...