KINOBOX projekce v novém hávu. Zaběhněte si zdarma na film I AM BOLT hned do tří kin Premiere Cinemas!

KINOBOX projekce v novém hávu. Zaběhněte si zdarma na film I AM BOLT hned do tří kin Premiere Cinemas!
I Am Bolt
Promítání sportovního dokumentu I Am Bolt o devítinásobném držiteli zlaté olympijské medaile Usainu Boltovi bude probíhat pouze v pondělí 28. listopadu. Jestli vás osobnost jamajského "blesku" zajímá, neváhejte, vyberte jedno ze tří kin, registrujte se a můžete v pondělí zdarma vyrazit. Těšit se můžete nejen na záběry ze slavných sportovních soutěží, ale i na zákulisní videa, Boltovi nejbližší a další momenty, které vám tuto hvězdu představí v civilu.
Snímek I Am Bolt přináší do českých kin distribuční společnost Aerofilms v rámci svého alternativního obsahu Víc než film. KINOBOX projekce budou probíhat v pondělí 28. listopadu od 19:00 ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas.
Jak se na projekci "Bolta" zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace na "Bolta" uzavřeme v pondělí 28. listopadu ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Upoutávka na dokument:

Usain Bolt
V pondělí příjemnou zábavu. A nezapomeňte následně na kartě filmu I Am Bolt snímek ohodnotit a okomentovat.