Čeká nás spin-off Teorie velkého třesku. Hlavním hrdinou bude mladý Sheldon!

Čeká nás spin-off Teorie velkého třesku. Hlavním hrdinou bude mladý Sheldon!
Po úspěšných Přátelích tak například přišel (nepříliš povedený Joey), z kultovního sitcomu Na zdraví zase přesel herec Kelsey Grammer do vlastního seriálu Frasier. Teorie velkého třesku sice zatím nekončí, spin-off už je ale ve výrobě. Není se čemu divit. Úspěšných komediálních pořadů je celá řada, partička vědců společně s krásnou Penny ale baví celý svět.
Většinou spin-off navazuje (Joey se odstěhoval do L.A. kvůli herectví, Frasier jde za rodinou do Seattlu), Sheldon na to ale půjde jinak. Nepodíváme se dopředu, ale zpátky na mládí oblíbeného podivínského vědátora. Není to úplně nesmyslný tah. Tvůrci Teorie velkého třesku během let vyprávěli mnoho příhod ze Sheldonova dětství/mládí a budou tak mít z čeho vycházet. Na druhou stranu to ale samozřejmě znamená, že budou mít řadou dříve uvedených věcí i svázané ruce. Ne že by se ale nutně museli držet vyřčeného - když byl Frasierův otec zmíněn v Na zdraví, byl (již mrtvým) psychiatrem, kdežto v seriálu Frasier byl nakonec naživu a bývalý detektiv.
Na seriál Sheldondohlíží tvůrci původní show, což je určitě dobře. Bohužel nemůžeme počítat s návratem Jima Parsonse v roli Sheldona. Spin-off bude potřebovat mladšího herce a upřímně tvůrcům hledání vhodného kandidáta nezávidím. Tyhle boty nebude lehké vyplnit. Stejně tak se nejspíš v novém seriálu nesetkáme v mladé verzi s dalšími hrdiny Teorie velkého třesku (všechny hlavní postavy se se Sheldonem poznaly až na vysoké škole).
Sheldon zatím nemá datum premiéry. Pokud se ale něco extrémně nezadrhne, mohli bychom se s ním na obrazovkách setkat za dva roky.