Úžasňákovi 2 a Toy Stroy 4 si mění data premiér

Úžasňákovi 2 a Toy Stroy 4 si mění data premiér
Snímky si vzájemně vyměnily data svých premiér. Dlouho očekávání Úžasňákovi 2 se tak posouvají dopředu na 15. června 2018, zatímco Toy Story 4 se o rok opozdí a do kin zamíří až 21. června 2019.
Scénáristou a režisérem Úžasňákových 2 bude i tentokrát Brad Bird, nic bližšího ale zatím nevíme, zápletku drží filmaři pod pokličkou. Momentálně se proslýchá, že hlavním padouchem snímku by mohl být Jack-Jack. Premiéra prvních Úžasňákových proběhla v roce 2004 a než se do kin podívá další díl, půjde o celých 14 let. Jack-Jack tak bude v pubertě a jak známe všechny puberťáky, bude mít dost problémů sám se sebou, svými hormony a rebelstvím. V případě Jack-Jacka ale musíte přidat ještě ohromné super schopnosti. Snadný cíl pro schopného manipulátora, který chce dosáhnout svého. Bude tedy na Jack-Jackových sourozencích Dashovi a Violet, aby bratra přivedli zpět k dobru... Jelikož to ale není oficiální, berte prosím tuto informaci s velkou rezervou. :-) Možná vše nakonec bude úplně jinak.
To o Toy Story 4 toho přeci jen víme trošku víc. Zápletku poodhalili sami autoři série John Lasster, Andrew Stanton, Pete Docter a Lee Unkrich. Mělo by jít o znovuzrozenou romanci mezi Woodym a Pastýřkou, která v posledním díle chyběla. Nerozluční přátelé Woody a Buzz se Pastýřku vydají hledat, aby zjistili, kam jejich kamarádka zmizela. V originálním znění se jako Buzz a Woody samozřejmě opět představí Tim Allen a Tom Hanks.
“My ty postavy milujeme, jsou jako naše rodina,“ uvedl Lasseter. „Nechtěli jsme dělat další díl, pokud by nebylo něco, co předčí vše, co jsem s nimi dosud udělali. Toy Story 3 ukončilo Woodyho a Buzzův příběh s Andym tak úžasně, že jsme ani dlouhou dobu o žádném další díle neuvažovali. Když jsme ale s Andrewem, Petem a Lee přišli s novou myšlenkou, nemohli jsme na to přestat myslet. Bylo to úžasné, musel jsem ten film natočit a chtěl jsem ho sám režírovat.“ Autory scénáře jsou Rashida Jones a Will McCormack.