Fantasy Warcraft: První střet míří na pulty obchodů v několika nabušených edicích (SOUTĚŽ)

Fantasy Warcraft: První střet míří na pulty obchodů v několika nabušených edicích (SOUTĚŽ)
Zasoutěžte si o jedno z pěti DVD s filmem Warcraft: První střet.
Triková podívaná podle slavné počítačové hry ukazuje bájnou zemi Azeroth, kam vpadli orcové a kde se prohánějí obří vlci, gryfové a jiná magická fauna.
Bonusy, které doprovázejí vydání filmu Warcraft: První střet na DVD a Blu-ray, ukazují, že i s přispěním počítačů stojí za vznikem blockbusteru, který celosvětově utržil přes 430 milionů dolarů, ještě pořád filmaři z masa a kostí.
Warcraft: První střet
Stovky různých kostýmů, látky z celého světa, nespočet brnění a mečů nebo královský trůn. To vše je ve filmu hmatatelné a skutečné. Stejně jako herci. A to přes to, že zrovna sedí ve studiu na pohyblivé krabici, když by měli letět vzduchem na jednom ze symbolů fantasy, na bájném gryfovi. Jak vznikaly scény s gryfem, napůl orlem a napůl lvem, ukazuje pohled do zákulisí vzniku světa Warcraftu.
Warcraft: První střet
Z pražské projekce fanoušků Warcraftu. | Premiere Cinemas
Na DVD doprovází film Warcraft: První střet přes deset vynechaných scén a také takzvaný gagreel - sestřih zkažených záběrů a přeřeknutí. Blu-ray vydání pak kromě vynechaných scén a gagreelu doplňuje hodinový video komiks a hodinový pohled na natáčení Warcraftu. Vedle DVD a Blu-ray vychází také Blu-ray edice s filmem ve 2D a 3D se speciální grafikou a sběratelský steelbook.
Ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm CZ vám přinášíme soutěž o 5 DVD s fantasy Warcraft: První střet. Co musíte udělat pro to, abyste měli možnost dosáhnout na výhru? Stačí, když do pátku 11. listopadu do 12:00 napíšete 3 nové komentáře k filmům z naší databáze (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "warcraftdvd") zašlete váš nick name. Pět vylosovaných se může těšit na DVD s filmem.
fantasy-warcraft-prvni-stret-miri-na-pulty-obchodu-v-nekolika-nabusenych-verzich-soutez
Zasoutěžte si o jedno z pěti DVD s filmem Warcraft: První střet.