Sylvester Stallone sdílel několik vzácných fotek z natáčení Rockyho IV

Sylvester Stallone sdílel několik vzácných fotek z natáčení Rockyho IV
Rocky IV | Sylvester Stallone
Čtvrtý díl, kteří mají mnozí čeští fanoušci za nejoblíbenější (a který si dnes večer můžete naladit v televizi) má v rámci série unikátní příchuť. Jde bezpochyby o nejpřepálenější film, v němž se Rocky střetl se soupeřem, současně ale nejlépe vystihuje atmosféru testosteronem nasáklých osmdesátých let (o stále aktuálním tématu Amerika vs. Rusko nemluvně).
Pravděpodobně žádná jiná filmová postava nevydržela na plátně tak dlouho s tím samým hercem. Sylvester Stallone na mládí rád vzpomíná a tak na svém Instagramu před nějakou dobou sdílel několik unikátních fotek z natáčení čtyřky, přičemž jde o fotografie, které ani on sám před zveřejněním neviděl.
sylvester-stallone-sdilel-nekolik-vzacnych-fotek-z-nataceni-rockyho-iv
sylvester-stallone-sdilel-nekolik-vzacnych-fotek-z-nataceni-rockyho-iv-1
sylvester-stallone-sdilel-nekolik-vzacnych-fotek-z-nataceni-rockyho-iv-2
sylvester-stallone-sdilel-nekolik-vzacnych-fotek-z-nataceni-rockyho-iv-3
Nedávno jsme se navíc díky Slyově Instagramu dozvěděli, že momentálně usilovně pracuje na režisérském sestřihu Rockyho IV. Nejspíš si chce napravit starší rest, protože jeho původní verze filmu měl dvě a půl hodiny a do kin nakonec putovala varianta dlouhá pouhých 91 minut. Pokud Stallone opravdu zrekonstruuje svou původní vizi, čeká nás v nové verzi hodina materiálu navíc. Nevím, jak vy, ale já jsem sakra zvědavý, co v ní bude!