Zapomeňte na Rychle a zběsile. Takhle vypadají auta lidí, co opravdu milují film!

Zapomeňte na Rychle a zběsile. Takhle vypadají auta lidí, co opravdu milují film!
Tuning aut může mít mnoho podob. "Závodní klasiku" ve stylu Rychle a zběsile všichni dobře známe. U křídel a snížených podvozků ale fantazie majitelů aut nekončí. Své čtyřkolé miláčky lze vylepšit i hravěji, například na základě oblíbených filmů. Někdy je důvodem prostě to, že majitelé milují určitou postavu/film, jindy jde o chytré řešení škrábance nebo promáčkliny.
galerie-kdyz-majitele-aut-miluji-film-neni-co-resit-2
galerie-kdyz-majitele-aut-miluji-film-neni-co-resit-3
Někdy zajde fanouškovství až nezvykle daleko. Rok zpátky řešili neobvyklý problém ve Velké Británii, když se jistý Brit ve svém autě DeLorean proháněl po hrabství Essex rychlostí 88 mil za hodinu (141 km/h). Ve filmu Návrat do budoucnosti se díky zmíněné rychlosti Marty McFly přenesl v DeLoreanu zpět do roku 1955. Brit se prý nepokoušel cestovat časem... ale věřte mu to!
galerie-kdyz-majitele-aut-miluji-film-neni-co-resit-6
DeLorean jsme nezmínili náhodou. Jde o jedno z nejikoničtějších aut a současně je stále velmi dobře k sehnání. Pokud byste se ale pro tohohle mazlíka rozhodli, rozhodně to není levná legrace. Cena startuje okolo půl milionu a to zdaleka nejde o model bez chyb. Možná je lepší se inspirovat něčím z naší galerie. Není to DeLorean, ale vyjde to podstatně levněji.
galerie-kdyz-majitele-aut-miluji-film-neni-co-resit-5
Více fotografií netradičních "filmových aut" najdete v galerii článku. A ano, nejčastěji si hrají fanoušci Star Wars. Ale to asi nikoho překvapit nemůže.