Kolik snímků dáte v řadě? Zítra odstartuje v kinech Premiere Cinemas divácký maratón Filmová noc

Kolik snímků dáte v řadě? Zítra odstartuje v kinech Premiere Cinemas divácký maratón Filmová noc
Na novinky, starší filmy, komedie, akční podívané, hrané i animované filmy ve 2D, 3D a v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS láká další ročník Filmové noci.
Zachary Quinto
Filmová noc odstartuje zítra v 15:00 a skončí v sobotu nád ránem v 5:00. Z filmu Star Trek: Do neznáma.
“Akci jsme připravili, protože chceme našim divákům nabídnout i jiný formát návštěvy multiplexu,“ říká ředitel multikin Premiere Cinemas David Horáček. “Nabízíme na jednu jedinou vstupenku za 299 Kč - a pro držitele Premiere Movie Card za 249 Kč - shlédnutí tolika filmů, kolik sami diváci zvládnou. Startujeme v pátek 30. září v 15:00 hodin odpoledne a končíme v sobotu 1. října v 5:00 hodin ráno. Diváci se mohou vrátit k filmovým hitům, které během roku nestihli navštívit.“
kolik-snimku-date-v-rade-zitra-odstartuje-v-kinech-premiere-cinemas-maraton-filmova-noc-1
Program bude našlapaný!
Program Filmové noci najdete zde. Probíhat současně bude v pražské, olomoucké a teplické pobočce kin Premiere Cinemas a kromě filmového maratónu slibuje těm, kteří si vstupenku koupí ještě dnes, lákavou tombolu. Partneři Filmové noci věnovali atraktivní ceny jako například fotoaparáty Outdoor XP90 a INSTAX MINI 8 od společnosti Fujifilm, víkendové pobyty od Hyperslevy.cz, luxusní knihy s archívními fotografiemi Beatles od společnosti Knihy Dobrovský nebo filmové figurky pro sběratele od společnosti BLINDBOX. Na diváky také čeká překvapení od PEPSI, speciální nabídka menu k FILMOVÉ NOCI s energy drinkem ROCK STAR zdarma.
kolik-snimku-date-v-rade-zitra-odstartuje-v-kinech-premiere-cinemas-maraton-filmova-noc