Andělé přilétají do kin a s nimi i první trailer

Andělé přilétají do kin a s nimi i první trailer
V hlavních rolích snímku Fallen (2016) se představí Addison Timlin, Jeremy Irvine, Harrison Gilbertson, Joely Richardson, Lola Kirke, Sianoa Smit-McPhee, Daisy Head, Hermione Corfield a Malachi Kirby.
Režisérem filmu je Scott Hicks (Shine), o přepis scénáře od Kathryn Price a Nichole Millard (obě Plán hry) se postaral Michael Ross (Pach krve).

Trailer:

Pád
Relativity studio zatím nestanovilo termín premiéry pro Spojené státy ani pro Evropu, ale první trailer je příslibem, že se tak brzy stane. A kdo by nevěděl, o čem série Andělé pojednává, zde je oficiální popis:
Některým andělům je souzen Pád... Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji to mělo zabít.
andele-priletaji-do-kin-a-s-nimi-i-prvni-trailer
Knižní série se dočkala 4 dílů s názvy Pád, Muka, Vytržení a Vykoupení.
Ve druhém díle už ví Luce víc o sobě, o Danielovi i kletbě, jež nad nimi visí, a snaží se přerušit věčný koloběh lásky, předčasné smrti a znovuzrození. Ve třetím díle se vrací do hluboké minulosti, aby v minulých životech objevila něco, co by jí mohlo pomoci v tom současném. A ve čtvrtém se osudy Luce a Daniela završují v dramatickém finále.