Uvidíme Paula Walkera i v Rychle a zběsile 8?

Uvidíme Paula Walkera i v Rychle a zběsile 8?
Filmaři dlouho zvažovali, zda scény s Paulem přetočit nebo ho udržet až do konce za pomoci zapojení počítačových triků. Nakonec došlo na variantu číslo dva, což byl rozhodně správný tah. Fanoušci dostali možnost se s oblíbeným hercem plnohodnotně rozloučit, nemluvě o praktické stránce věci - snímek se stal obrovským hitem (po celém světě vydělal 1.5 miliardy dolarů).
Tak nějak jsme brali tuhle kapitolu za uzavřenou, nyní se ale ukazuje, že by Paulova postava přeci jen mohla zavítat i do osmého dílu. Tuhle možnost naznačil Caleb Walker, Paulův bratr, který pomáhal s dotáčkami do sedmičky. "Volali jsme si s Vinem zhruba hodinu a chvíli to probírali. Chtěl naše požehnání. Ptal se, jestli bychom přijali to, kdyby se Paulova postava vrátila... nějakým milým způsobem, aby fanoušci věděli, že tam pořád někde je."
Upřímně, nezní to jako moc dobrý nápad, je ale otázkou, co má přesně Diesel na mysli. Prvotní myšlenka svádí k dalšímu zapojení CGI, což je rozhodně něco, co by se už dělat nemělo. Brian O'Conner se s diváky důstojně rozloučil a není žádný důvod, proč by se měl vracet. Pokud tím ale Diesel myslí jen to, že se bude o Brianovi mluvit ve stylu "někdo s ním telefonoval, rodinka se má výborně", proč ne. To smysl rozhodně dává.
Druhá varianta se každopádně zdá pravděpodobnější i proto, že se natáčení osmého dílu neúčastní Jordana Brewster, která hrála Brianovu manželku.