Terminátor 2: Den zúčtování se vrátí do kin ve 3D balení

Terminátor 2: Den zúčtování se vrátí do kin ve 3D balení
Terminátor 2 se navíc v Číně nikdy nepromítal, takže je jisté, že se minimálně v tamních kinech konverze zaplatí. Ta by měla stát okolo sedmi milionů dolarů, plus něco dalšího spolkne propagace. Ve výsledku by to ale měla být jistá investice. Fanoušci se rádi do kin vydávají na klasiky, které neměli možnost vidět na velkém plátně. Důkazem je mimo jiné letošní úspěšné uvedení Terminátora, který je sice tři dekády starý, ale pořád dokáže slušně zapůsobit (a to jsem ho v televizi/na DVD/Blu-ray viděl nespočetněkrát a i tak mě film v kině neskutečně bavil). Pokud si říkáte, zda Cameron zvažuje 3D konverzi jedničky, tam počítat s převodem nemáme. Důvod je prostý - jednička není tak vizuálně nadčasová a 3D by u ní nedávalo smysl.
U dvojky se nabízelo, že její 3D verze dorazí do kin letos (je to 25 let od původní premiéry). Nakonec se tak stane příští rok a jako potvrzení tu máme nový plakát, který byl zveřejněn na oficiálním Facebooku Terminátora 2.
terminator-2-den-zuctovani-se-vrati-do-kin-ve-3d-baleni
A pokud jde o regulérní pokračování série, tady se nic nového poslední měsíce neděje. Arnold Schwarzenegger čas od času utrousí, že je připraven a věří, že další díl natočí, studio se ale k ničemu konkrétnímu nemá.