Blíží se filmová přehlídka s neopakovatelnou atmosférou - ATMOSFEST 2016

Blíží se filmová přehlídka s neopakovatelnou atmosférou - ATMOSFEST 2016
blizi-se-filmova-prehlidka-s-neopakovatelnou-atmosferou-atmosfest-2016
Ve dnech 8. - 14. září od 19:00 zaburácí v multiplexech Premiere Cinemas v Praze a Olomouci prostorový zvuk DOLBY ATMOS. Pořádat se zde bude tradiční ATMOSFEST, festival, který divákům nabídne největší filmové hity letošního roku. "ATMOSFEST pořádáme každoročně proto, aby se diváci mohli vrátit k filmovým hitům v tomto úžasném revolučním prostorovém zvuku, které během roku nestihli. Nabízíme je za výhodnější cenu 129 kč a pro držitele Premiere Movie Card pak za 109 Kč," říká David Horáček, ředitel Premiere Cinemas a pořadatel ATMOSFESTU.
V rámci festivalu se bude promítat REVENANT Zmrtvýchvstání, Deadpool, X-Men: Apokalypsa, Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, Warcraft: První střet, Marťan a Sebevražedný oddíl.
Margot Robbie
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.
DOLBY ATMOS je 3D zvukový systém, který kombinuje základní nahrávku v Dolby Surround 7.1 s přidanými objektovými zvukovými efekty. Ty se mohou díky celé síti reprosoustav rozmístěných po bočních stěnách kinosálu a také ve dvou řadách na stropě, ozývat z nejrůznějších míst sálu a různě se i pohybovat. V jednom okamžiku tak může současně zaznít z různých stran až 128 zvukových efektů.
Oba Multiplexy Premiere Cinemas v Praze Hostivaři a v Olomouci promítají jako jediné v republice v unikátním prostorovém zvukovém systému DOLBY ATMOS.