Podaří se Robertu Downeymu Jr. znovu oživit Perryho Masona?

Podaří se Robertu Downeymu Jr. znovu oživit Perryho Masona?
Robert Downey Jr.
Dílo bude vycházet z knih Erlea Stanleyho Gardnera, který postavu Perryho Masona vymyslel. První román vyšel v roce 1933 a hlavním hrdinou je advokát snažící se hájit své klienty a zjistit pravého viníka zločinů. Autor knih vycházel při psaní ze svých vlastních právnických zkušeností.
podari-se-robertu-downeymu-jr-znovu-ozivit-perryho-masona-pro-stanici-hbo
Perry Mason a Raymond Burr.
Populárním se stal Perry Mason v 50. a 60. letech, kdy začal vznikat nejslavnější televizní seriál s Raymondem Burrem v hlavní roli. Během let 1957–1966 se dočkal celých devíti sezón. V roce 1973 se seriál pokusili oživit pod názvem The New Perry Masons Monte Markhamem v hlavní roli, ale ten skončil po pouhých 15 dílech. Burr se nakonec na televizní obrazovky vrátil jako Mason v sérii filmů a po jeho smrti v roce 1993 ho v jeho roli nahradili Hal Holbrook a Paul Sorvino.
Zda se hlavní role právníka Masona ujme sám Downey teprve uvidíme, každopádně bude spolu s manželkou Susan a Nicem Pizzolattem působit jako výkonný producent.
Samo HBO zatím nic oficiálně nepotvrdilo, berte tedy tyto informace s rezervou a pokud patříte mezi fanoušky Perryho Masona, Roberta Downey Jr. nebo dokonce obou, můžete držet pěsti.