Sebevražedný oddíl zaútočí již brzy! Buďte u toho mezi prvními (SOUTĚŽ)

Sebevražedný oddíl zaútočí již brzy! Buďte u toho mezi prvními (SOUTĚŽ)
Sebevražedný oddíl
Dejte dohromady tým nejnebezpečnějších superzločinců, kteří si právě kroutí své tresty. Vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici. A pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. Důstojnice americké zpravodajské služby dospěla k rozhodnutí, že tento úkol zvládne pouze tajně vytvořená skupina nesourodých zavrženíhodných jedinců, kteří nemají téměř co ztratit.
Will Smith (Deadshot), Jared Leto (Joker), ale hlavně Margot Robbie coby ďábelská Harley Quinn. Sebevražedný oddíl je prošpikován nejlepšími z nejlepších, kteří hrají ty nejhorší z nejhorších.
Novinka Davida Ayera (Železná srdce) slibuje netradiční komiksovou jízdu, jejíž promo bombarduje pěkných pár měsíců filmové fanoušky.„Vždy jsem měl rád příběhy o superhrdinech a David Ayer se rozhodl, že natočí opravdu zábavný film se silným příběhem, který bude zkoumat rozdíl mezi zlem a velkým zlem,“ vyjádřil se k angažmá herec Will Smith.„Myslím, že to byla skvělá příležitost zahrát si postavu, která si jako otec do značné míry uvědomuje rozpor s tím, čím se živí a v čem je zároveň velmi, velmi dobrá.“
sebevrazedny-oddil-zautoci-jiz-brzy-budte-u-toho-mezi-prvnimi-soutez-1
Sebevražedný oddíl pěkně pohromadě.
Těšíte se na Sebevražedný oddíl? Chtěli byste film vidět zdarma mezi prvními v nejmodernějším českém kině? Ve spolupráci se sítí multiplexů Premiere Cinemas a distributorem Freeman Entertainment CZ vás zvema na KINOBOX PŘEDPREMIÉRU. Uskuteční se ve středu 3. srpna od 19:00 v pražské pobočce Premiere Cinemas a ozvučena bude systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů). Na akci se můžete registrovat zde. A moc neotálejte, bude tam pěkná tlačenice.
sebevrazedny-oddil-zautoci-jiz-brzy-budte-u-toho-mezi-prvnimi-soutez
Jared Leto jako Joker.
Pokud se vám termín nebo místo nehodí, máme pro vás ještě jednu možnost užít si Sebevražedný oddíl zcela zdarma. V rámci akce Cinemáááánie vyhlašuje Premiere Cinemas soutěž o 3 x 2 volňásky a popcorn načtvrteční(4. srpna od 19:00) premiéru v Praze nebo Olomouci.
Stačí, když do pondělí 1. srpna do 12:00 napíšete 3 nové komentáře k filmům z naší databáze (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "oddil") zašlete váš nick name. Tři z vás se mohou těšit na dva lístky do kina a popcorn.
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.