SOUTĚŽ: Dobrodruzi vyhlašují anketu. Vyberte nejlepší DVD obal a vyhrajte dokument Trabantem do posledního dechu

SOUTĚŽ: Dobrodruzi vyhlašují anketu. Vyberte nejlepší DVD obal a vyhrajte dokument Trabantem do posledního dechu
Návrh č. 1
Vyrobili jsme několik návrhů. Jeden se nám samozřejmě líbí nejvíc, ale chceme vědět, který se líbí divákům. Vyhlašujeme tedy anketu o podobu DVD a podle výsledku se možná rozhodneme,“ říká Dan Přibáň s úsměvem. „Návrhy byly původně tři, ale nakonec jsme ještě dva přidali,“ dodává Přibáň.
Diváci mohou vybírat z pěti návrhů. Jeden přímo navazuje na filmový plakát, který tvůrci použili pro uvedení filmu do kin, další čtyři vznikly přímo pro DVD vydání.
soutez-dobrodruzi-vyhlasuji-anketu-vyberte-nejlepsi-dvd-obal-a-vyhrajte-dokument-trabantem-do-posledniho-dechu-1
Návrh č. 2
Anketa k filmu Trabantem do posledního dechu bude probíhat do neděle 24. července na facebookovém profilu filmu a na profilu distributora DVD Filmové novinky Bontonfilmu. „Pokud by ale někoho anketa bavila, ať ji uspořádá a pošle nám výsledky. Tahle anketa stejně jako možnosti trabantů nemá hranice,“ vyzývá Přibáň.
Obrázek článku
Kinobox.cz jde do toho!  V galerii si prohlédněte všech pět navrhovaných verzí přebalu, v anketě dejte hlas favoritovi a sdílejte tento článek na Facebooku s hashtagy#‎AnketaTrabantua #‎AnketaKinoboxcz. Tři vylosovaní získají DVD s dokumentem Trabantem do posledního dechu a autogramem režiséra. Schválně, jestli bude obal podle jejich představ...
Trabantem do posledního dechu