Terminátor je zpátky! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU průlomového filmu Jamese Camerona

Terminátor je zpátky! KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU průlomového filmu Jamese Camerona
Terminátor | copyright © Orion Pictures
Terminátor
Terminátor | copyright © Orion Pictures
Oficiální text distributora: Terminátor je dnes již považován za naprostou legendu sci-fi žánru. Vypráví příběh o zabijáckém stroji podobném člověku, který je vyslán z roku 2029 do Los Angeles roku 1984. Jeho úkolem je zabít Sarah Connorovou dřív, než přivede na svět syna, který se má později stát vůdcem lidí ve válce proti strojům. Avšak lidé žijící v budoucnosti do současnosti také vyslali svého muže, který se bude snažit Sarah zachránit. Hlavní roli nezapomenutelného Terminátora ztvárnil Arnold Schwarzenegger a režiséru Jamesi Cameronovi se díky tomuto snímku dostalo celosvětové proslulosti.
Kolik vět Terminátor ve filmu pronese? Kolikrát se tváří v tvář střetne se svým protivníkem v podání Michaela Biehna? Dokázali byste si v roli Terminátora představit Mela Gibsona? A jak tvůrce inspiroval autor Krajních mezí, scenárista Harlan Ellison? Vypravte se s námi na obnovenou premiéru Terminátora a na řadu otázek naleznete odpovědi.
Arnold Schwarzenegger
| Pannonia Entertainment CZ
Film bude uveden v rámci přehlídky "Premiere Extra", jejímž exkluzivním partnerem je web KINOBOX.CZ. Kultovní sci-fi thriller se bude v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS promítat v úterý 19. července od 19:00. Obnovené premiéry klasických filmů stříbrného plátna přináší do sítě multikin distributor Pannonia Entertainment.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Terminátor
Terminátor (1984) | Pannonia Entertainment CZ
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.