Studio Disney představuje první plakát ke Krásce a zvířeti

Studio Disney představuje první plakát ke Krásce a zvířeti
Nečekejte však nic, kde bychom viděli postavy. Stejně jako u hrané verze Popelky, kdy nám studio ukázalo pouze její skleněný střevíček, je v centru dění u Krásky a zvířete opět jen další rekvizita, i když samozřejmě velmi důležitá. Ostatně jako onen zmíněný střevíček, bez kterého se Popelka neobejde, se ani legenda o prokletém králi neobejde bez kouzelné růže. A právě tato květina skrytá pod skleněným obalem vévodí vydanému plakátu.
studio-disney-predstavuje-prvni-plakat-ke-krasce-a-zvireti
Kráska v podání Emmy Watson i zvíře v podání Dana Stevense nám tedy stále zůstávají skryti. V dalších rolích se nám představí Ian McKellen (Cogsworth), Luke Evans (Gaston), Josh Gad (LeFou), Kevin Kline (otec Krásky), Emma Thompson (paní Pottsová), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Ewan McGregor (Lumiere) a Stanley Tucci (Cadenza). Režíruje Bill Condon (Dreamgirls, Twilight sága) podle scénáře od Stephena Chboskyho.
Alan Menken, držitel osmi Oscarů (dva z nich jsou za původní kreslený snímek z roku 1991) napsal spolu s Timem Ricem (trojnásobný držitel Oscara) pro tuto hranou verzi tři zcela nové písně.
Zbývá tedy dodat, že premiéra Krásky a zvířete nás čeká 16. března 2017.